Prohlášení o přístupnosti

Smyslem webových stránek Středního odborného učiliště zemědělského a služeb v Dačicích je přinášet důležité informace o dění ve škole všem uživatelům, a to s maximálním důrazem na přehlednost, použitelnost a přístupnost použitých funkcí i textového obsahu. Klademe důraz na to, aby webové stránky splňovaly všechny důležité zásady přístupnosti podle metodiky stanovené příslušnými pravidly.

Tyto webové stránky jsou vytvořeny podle specifikace HTML 5 a dodržují syntaktickou i sémantickou správnost. Velikost písma je definovaná v relativních jednotkách, a je tak možné ji pohodlně pomocí nastavení prohlížeče zvětšovat i zmenšovat.

Některé informace na tomto serveru jsou nabízeny v podobě dokumentů formátu PDF. Důvodem je skutečnost, že buď obsahují typografické prvky a formátování, které webový formát HTML nepodporuje, nebo jsou příliš velké a je vhodné jejich stažení. Pro zobrazení takových dokumentů je třeba mít nainstalovaný prohlížeč Adobe Reader, který je zdarma ke stažení z internetového serveru společnosti Adobe.

Kontakt na správce webu

I přes veškerou naši snahu je možné, že se na našem webu vyskytuje nějaká chyba. Budeme vám proto vděční, pokud nám ji nahlásíte na e-mailovou adresu správce webu: ja@camus.cz. Na tuto adresu můžete také zasílat Vaše případné náměty či postřehy. Upozorňujeme, že kontakt na správce webu slouží pouze pro řešení technických záležitostí týkajících se této webové prezentace.

Poslední články